Владо Карамазов не издържа, избухна, нападна свои колежки

Владо Карамазов

Владо Карамазов, когото доскоро гледахме в два от хитовите български сериали – „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“, предизвика нещо страшно в социалните мрежи с остро изказване.

Колкото и абсурдно да звучи, повод за него се оказа поредно предложение за тв участие, кoето актьорът получава от предаването „Търси се“ по bTV с водещи Нели Хаджийска и Меги Димчева.

Карамазов до такава степен не харесвал предаването, от което до момента е имал не една или две покани, че се зарекъл да не стъпва никога там като негов гост, пише „Уикенд“.

Според него „Търси се“ гони единствено висок рейтинг, като за целта задължително разплаква гостите си.

„От това предаване са ме канили многократно. Отказвал съм по една причина – не ми харесва. Стремят се да разплачат гостите си на всяка цена. Не ми е приятно да преследват моите близки и приятели за интервюта и да ги карат да разказват лични истории.

Стремят се към прекалено лични територии уж с добро, а всъщност целта е рейтинга”, отсича актьорът.

Миналата година, когато гостува в „Търси се“, писателят Калин Терзийски впоследствие също се оплака, че водещите се опитвали непрекъснато да го карат да говори за проблемите си с алкохола, въпреки че той ясно заявил, че не желае това, пише още изданието.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ