ЦСКА се раздели с две от звездите си

ЦСКА, Емблема

ЦСКА се раздели с две от звездите си. Това стана ясно чрез съобщение през последните часове.

„Армейците“ ще залагат основно на своите юноши и кадри от школата до края на сезона в Суперлигата. Ръководството на „червените” се съгласи да преотстъпи двама от най-опитните си волейболисти на други клубове.

Националът Теодор Тодоров ще бъде част от „Хебър“. „Тигрите” от Пазарджик вече обявиха новината за преминаването на централния блокировач. Той от два месеца е в полезрението на пазарджиклии, които имат основна цел спечелване на титлата и защита на Купата на България през този сезон.

Симеон Александров пък преминава в „Берое“. Тимът от Висшата лига се цели в изкачване в Суперлигата, като един от играчите, който може да спомогне затова е именно посрещачът на ЦСКА.

Бившият национал бе един от първите, които категорично заявиха готовност да помогнат на „армейците” през лятото, след като клубът изпадна в по-тежко положение.

Предвид развоя на събитията, ЦСКА остава без двама от лидерите си, но няма да се предаде в борбата за влизане в плейофите. Момчетата на Сашо Попов, които продължават да защитават честта на „червените”, ще се опитат да запазят мястото си в Топ 8 и да продължат серията с мачове в елиминациите в българския волейбол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ