Иван Кадев кмет на Банско ли е или на кръга „Капитал“?

35

Знае ли кметът на Банско Иван Кадев, че екотерористите от жълтите павета, които блокираха вдигането на втори лифт, се черпят из столичните кафани за негово здраве?

И как да не му се радват. Откакто е на власт, бившето ченге се държи като един от тях. За два месеца и половина Кадев само си позволи да каже, че за лифта на Пирин ще се съобрази с решението на съда!

Да, в правова държава така трябва да реагира. Но когато грантовият съд и грантовите жълтопаветници са едно и също, да се държиш така овчедушно е престъпление към хората, които са те избрали. Срещу такива като Тома Белев се воюва с техните оръжия. Трябва всеки ден да ги изкарваш пред обществото, всеки ден да ги унищожаваш, всеки ден да се съмняваш.

Да, нанася ти сериозни щети, медиите им те разпъват от сутрин до вечер, но нали Кадев е кмет на Банско, а не на „Капитал“?

Да сте чули екс-полицаят да продума дума за виещите се и тази зима опашки пред лифта? Да е дошъл в София да каже, че повече така не може? Да е гостувал в някоя телевизия да повдигне проблема? Да го е засегнал в десетките хрантутени от общинския бюджет медии?

НЕ! НЕ! НЕ!

Вчера го сурувакаха някакви деца, онзи ден ряза лента, преди това пи блага ракия. За най-големият проблем пред Банско, за най-важното решение на десетилетието за града – нищо!

Да не се окаже, че Кадев споделя политиката на предшественика му Икономов. Той повдигаше въпроса, но само, когато го натиснат. А всъщност имаше съвсем друго мнение. Защото беше от ГЕРБ, а лидерът на ГЕРБ е с Тома Белев. Сега същият този лидер на ГЕРБ взе че си припозна Кадев.

И още нещо. Един от аверите на Икономов без да иска по време на предизборната кампания иззлобя: „Какво ме интересува ски-зоната? Откакто нея я има, дребния алъш-вериш в Банско страда“.

Сега същият този икономов трубадур е в екипа на Кадев, образ му прави в социалните мрежи. Ако кметът и той е съгласен с думите му, ако не повдига въпроса за втория лифт, който ще изстреля Банско в друга орбита, за да не засегне местен алъш-вериш, то защо не си го каза, когато го избираха? А лъжеше хората в планината, че лифтът му е кауза!?

 

ОЧАКВАЙТЕ:

Защо бившият кмет Икономов дрънка со звонци, а не со пранги!?

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ