Силвия Юрукова се събра с мъжа, който преди година я вкара в болница

Заснемане 1

Топлес моделът Силвия Юрукова се е събрала с бившия си, който преди година я вкара в болница.

Това показват и снимките на Силвия в социалните мрежи. От месец тя не спира да се хвали с любовни снимки с младо и симпатично момче. Малко хора обаче знаят, че това е мъжът, заради който Юрукова бе приета по спешност в болницата.

Симпатичният Денис и Силвия преживяха бурна любов преди повече от година. И докато крояха планове за сватба и деца, изведнъж двамата се разделиха. Така и не стана ясно истинската причина, макар в публиното пространство да се въртеше слух, че е заради раздяла на мачото.

Силвия понесе доста тежко любовното разочарование и стана жертва на т.нар. паник атаки и дори постъпи в болница. Няколко дни изкарала на системи, а след това се затворила у тях без да си показва носа навън. Нужно й беше доста време да преодолее Денис. А сега двамата са пак заедно и започнати издават пред нашата медия, че отново кроят планове за по-сериозни крачки в отношенията си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ