Изненада, хора на Слави Трифонов започват работа във вечерното шоу на „Би Ти Ви“

слави трифонов, краси радков

Слави Трифонов крои шпионска стратегия срещу водещия на новото вечерно шоу по bTV, който съвсем скоро ще седне в стола му.

Заради предстоящия старт на предаването, Дългия е решил да внедри свои шпиони в публиката и да събира информация от „кухнята“ на конкуренцията, издават от екипа му.

Гостите в студиото стават свидетели на много любопитни моменти, които тв зрителите не виждат, защото предаването се записва малко преди ефир и не всичко от него се излъчва. Хората на Слави ще трябва да следят какво си говорят водещият и сценаристите в паузите, и какво планират за следващи издания на шоуто.

Агентите вече са инструктирани да седят на първия ред, да ръкопляскат и стриктно да си водят бележки, без да се набиват на очи.

Вероятно Трифонов се подготвя толкова сериозно, защото не иска да бъде засенчен от новия водещ. От bTV порвърдиха, че новото име ще бъде стендъп комикът и сценарист Николаос Цитиридис.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ