Изненада, Сузанита се сгоди

Сузанита, Орхан Мурад

Едва навършила 17-годишна възраст, музикалната шоу сензация Сузанита се сгоди, пише HotArena.

Или поне така обяви самата тя. Щерката на фолклегендата Орхан Мурад отговори на въпрос на свой почитател в социалните мрежи. Скандалната девойка призна, че вече е сгодена. Тя дори подплати думите си със снимка на годежния пръстен, който стои на ръката й.

Годеникът не е дългогодишното ѝ гадже Александър, с когото постоянно се разделяха и събираха. В крайна сметка отношенията им окончателно са приключили. А в живота на татуираната тийнейджърка има друг специален човек.

От известно време насам тя открито говори за това колко лудо влюбена е в новия си приятел. Сузанита обаче упорито крие както името му, така и лицето му. „Щастието обича тишината, а и ме е страх от черните очи“, убедена е тя. От загадъчните фотоси, които сама си пуска, се вижда, че новият мачо отново е по-възрастен от нея, мускулест и татуиран.

Подозрителни фенове веднага се усъмниха в искреността й: „Колко самотно е това да лъжеш, че имаш приятел“. Сузанита веднага отвърна на сторито си в инстаграм: „Не ставайте смешни, моля“.
„Влюбена съм в Сузанита като артист, в мъжа, който е до мен и държи ръката ми, в живота и всички животинки в него“, признава още дъщерята на Орхан Мурад. Очевидно на 17-годишната певица изобщо не й липсва самочувствие.

„Гордея се изцяло със себе си. Аз съм искрена, откровена, не плащам данък обществено мнение. Аз съм си аз и не ме интересува кой какво мисли за мен и за никого не бих се променила. Обичана съм, щастлива съм, имам подкрепата от ценни за мен хора и това ми е достатъчно“, споделя още Сузанита.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ