Бербатов изправен пред най-важното решение

Димитър Бербатов

Димитър Бербатов е застанал на кръстопът и му е трудно да реши по коя пътека да тръгне. Източници на колегите от БЛИЦ разкриха, че Бербо избира две възможности в живота си. Първата е да се отдаде изцяло на треньорския занаят в Англия. Втората е да изпълни едно обещание, което даде пред родните фенове на 13 май 2010 година. Тогава Димитър обяви на пресконференция, че се оттегля от националния отбор, но един ден ще се върне, за да оправи футбола ни.

Бербатов е притискан от няколко страни да погледне към високите етажи на БФС. Негови приближени го подтикват да се кандидатира за президент на футболната ни централа, а други му предлагат да стане част от управата или вицепрезидент, ако приятелят му Стилиян Петров се яви на изборите и ги спечели.

„Честно казано, той доста се колебае и му е трудно. Твърди, че е изправен пред най-голямата дилема във футболния си живот. Имайте предвид, че Бербатов в крайна сметка сам ще реши. Може доста хора да го съветват и да му говорят какво ли не, но той има глава на раменете си. Не е глупав и иска добре да обмисли ситуацията.

Пред него има отлична перспектива да се развие като треньор в Англия. Оттам съществува интерес. Идеята е да започне първо като помощник или от по-ниските нива на английския футбол. Димитър много добре знае, че ще бъде наивно да се хвърля директно в огъня сред най-силните, а и някой трудно ще го допусне директно там”, коментират от обкръжението на Бербатов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ