Йорданка Фандъкова: Поискала съм от „Софийска вода“ да подготвят анализа

Йорданка Фандъкова

Поискала съм от „Софийска вода“ да подготвят анализа, за да бъдат готови, когато се получи предложението за водата на Перник, да подготвим във възможно най-кратък срок доклад. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на заседание на Столичния общински съвет в отговор на въпрос на лидера на БСП – София какво се случва от понеделник до днес относно водната криза в Перник, предаде репортер на колегите от Агенция „Фокус“. „Заседанието на Министерски съвет се провежда днес, така че ние ще изчакаме решението на Министерски съвет и официалното предложение, което трябва да дойде до Столична община и Столичен общински съвет“, обясни Фандъкова.

„Междувременно, с оглед на това, че е необходимо бързо да разгледаме и да вземем решение, съм поискала от „Софийска вода“ да подготвят анализа и информацията, тоест – да бъдат готови, когато се получи предложението, да подготвим във възможно най-кратък срок доклад и съответно ще помолим следващата седмица да бъде проведено заседание на Столичния общински съвет, за да може да се обсъди и вземе решение“, каза кметът на София.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ