Изненада, внучката на Тодор Колев е бременна (Снимка)

Тодор Колев

Фамилията на големия актьор Тодор Колев е на път да се увеличи с още един член. Неговата внучка Теодора очаква първи наследник през февруари месец. Преди дни актрисата, станала известна с ролята си на д-р Войнова в „Откраднат живот“, показа снимка с бременно коремче.

От суеверие до момента тя пазела хубавата новина само за себе си и най-близките си. Бременността й минавала леко и Теди почти не качила килограми през изминалите месеци. Почти до шестия месец даже не й личало, че ще става майка, а тя умело заблуждавала всички, че няма бебе на хоризонта, носейки по-широки дрешки. Татко на бъдещия правнук на Адама е съпругът на Теди – британецът Джоузеф, с когото тя сключи брак в Англия през януари миналата година. Малко преди двамата да минат под олтара, актрисата избра да замине да живее в родината на любимия си. Най-вероятно там ще проплаче и първото им дете, което по всяка вероятност ще се води гражданин на Обединеното кралство. Какъв е полът му и какво име са избрали да му дадат – Теодора все още пази в тайна. Самата тя е кръстена на прочутия си дядо и се гордее с името си. Въпреки това, когато я приели в НАТФИЗ в класа на Ивайло Христов, до последно криела, че е наследничка на звездата от „Опасен чар“. Кандидатствала тайно, без преподавателите и бъдещите й колеги да знаят за роднинската й връзка с Тодор Колев. Никога не си позволила да си проправя път в бранша, използвайки потеклото си. Чрез кастинг попаднала и в сериала „Откраднат живот“, но тъкмо в апогея на славата си избрала любовта пред кариерата и така на сценаристите им се наложило да изпратят и героияната й в чужбина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ