Спряха Деси Слава на летището, очакват я проблеми

десислава преслава

Певицата Деси Слава не отменя турнето си в САЩ и Канада, което трябваше да започне в петък, а само го забавя. “С голямо съжаление ви съобщавам, че днес не успях да се кача на самолета за Америка. Преди години имах забрана за влизане в САЩ, която чрез адвокат бе премахната през 2016 г. Оказва се обаче, че има промени за точно този тип забрана и политика на State department и всеки път, когато искам да пътувам за Америка, трябва да поискам special waiver въпреки одобрена работна петиция и положително минато интервю за работна виза!”, написа в социалните мрежи певицата, като се извини на феновете си.

Всъщност получава черен печат в паспорта си преди няколко години, когато обявява турне в Америка. Организаторите му обаче не ѝ издали необходимата работна виза, въпреки че са обявили участия. От американското посолство ѝ обяснили, че е трябвало първо да си изкара работна виза. Нямало какво да прави, освен да отмени турнето.

През 2016 г. решава, че иска да прекрати тази забрана за пътуване до САЩ, защото синът ѝ Майки е американски гражданин. Свързва се с адвокат, с чиято помощ забраната е отменена. Същата година заминава за Америка отново за турне.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ