Годеж изненада Емилия

Емилия

Нещо невероятно се случи на последното участие на Емилия в столичен клуб. Песните на чалга звездата подействаха на емоционалното състояние на влюбена двойка, които се сгодиха пред очите на всички в клуба, а певицата обърна специално внимание на събитието.

Веднага щом съзря момчето да предлага брака на своята избранница, Емилия продължи участието си като отиде на масата на влюбената двойка. „Надявам се сте взели това решение на трезво и утре няма да съжалявате“, пошегува се изпълнителката на „Акула“.

По настояване на влюбените гълъбчета Емилия изпълни баладата „Грешница“ и пожела много щастие и любов на младежите, които решиха да вземат тази важна крачка в живота си именно на нейно участие. А купобът продължи с тоталните хитове на блондинката, както и няколко ретро парчета, с които изненада своите почитатели.

От публиката се провикнаха, че искат нещо народно. „Объркали сте дискотеката, но не и певицата“, каза на микрофона Емилия и заби една от най-популярните фолклорни песни, а именно „Кой уши байряка“. Пред нея младежи се ханаха на хоро, а таванът на клуба заблестя с трибагреника на страната ни.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ