Гъмов и Любо Нейков се целунаха (Снимка)

любо нейков2

Романтичен изблик на нежност между Любо Нейков и Станимир Гъмов втрещи почитателите на актьорите и със сигурност ще предизвика бурни реакции в мрежата.

Любимците на публиката изумиха феновете си като се хванаха за ръце в студиото на предаването „Тази неделя“ и не се пуснаха почти до края а интервюто, а пръстите на единия през цялото време галеха дланта на другия. Водещата Диана Любенова едва успя да зададе въпросите си, в колебание дали да се впечатли насериозно от поведението им или да се смее от провокацията.

Въпреки че бяха седнали в двата противоположни края на дивана за гости, Нейков и Гъмов протегнаха ръце върху облегалката на меката мебел така, че пръстите им се сплетоха.

„Познаваме се от 20-30 години, още от НАТФИЗ. Живеехме стая до стая, даже стая в стая“, спомни си добрите стари времена Гъмов. Развълнуван, той награби колегата си и го целуна пред смаяната Любенова.

Самият Любо не се смути от мъжките ласки и призна, че с Гъмов работят много лесно заедно в театъра. Двамата се разбирали само с поглед в спектакъла „Женитба“, чиято премиера се очаква с нетърпение на 9 февруари в „Сълза и смях“.

„Получи се много живо, интересно и модерно представление, стана голяма магия!“, похвалиха се звездите, които ще разсмиват публиката в комедията на Гогол заедно с Румен Угрински, Роберт Янакиев, Моню Монев, Снежана Макавеева, Албена Павлова, Невена Бозукова и др.

Режисьор на спектакъла е опитната в руската литература Лилия Абаджиева. След София представлението тръгва на турне из страната и ще премине през Благоевград на 17 февруари, Варна на 19 февруари, Пловдив на 23 февруари и Стара Загора на 26 февруари.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ