Светлана Гущерова постъпи в болница

Светлана Гущерова

Преди няколко дни Светлана Гущерова е била забелязана в спешното на „Пирогов“, а както знаем засуканата плеймейтка трудно може да остане незабелязана, където и да се появи.

Моделката и съпруга на Християн Гущеров е чакала пред един от кабинетите на приемното отделение на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина, но все още не става ясно за какъв точно проблем.

Гущерова изчакала търпеливо реда си, преди да бъде повикана от медицинската сестра, пише „Хотнюз“ и добавя, че плеймейтката не е имала вид на болна, но пък е възможно да е почувствала някакво неразположение, за да вземе такива мерки. Въпреки това със сигурност близките на Светлана се притесняват за здравето й.

Светлана неведнъж е признавала, че със съпруга й Християн са говорили да имат още деца. Припомняме, че моделката роди дъщеря си Анелия-Добромира през март миналата година.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ