Бодуров изненада всички с избора на нов отбор, феновете не вярват

Николай Бодуров, ЦСКА, Холмар Ейолфсон

Напусналият ЦСКА Николай Бодуров е на крачка да си има нов отбор, съобщават колегите от БЛИЦ позовавайки се на достоверни източници. Не става въпрос за Пирин, където той потренира малко, за да поддържа форма. Нито пък за Левски или ЦСКА 1948, както се писа преди време.

33-годишният защитник е заминал късно снощи за една азиатска страна, в която досега не е играл български футболист. Става въпрос за Иран, чиито отношения със САЩ са изключително обтегнати.

Бодуров ще подпише днес договор с местния Естеглал, който е част от водещите ирански футболни отбори. В момента тимът е на пето място във временното класиране от 16 клуба.

Естеглал е от столицата Техеран. 8 пъти е ставал шампион на Иран, 7 пъти е триумфирал с купата на страната.

Припомняме Ви, че политическата обстановка в Иран е максимално напрегната след убийството на генерал Касем Солеймани. След смъртта му отношенията между персийската държава и САЩ рязко охладняха. Това обаче, поне засега, не се отразява на спорта и ежедневието в Иран като цяло.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ