В АДФИ никога не е идвал сигнал срещу Божков! Шеф прогнозира: Ще осъди България за поне милиард!

59

Бившият зам.-шеф на АДФИ Албена Белянова разкри в „Евроком“, че Васил Божков ще спечели поне милиард от дело, което ще заведе срещу държавата в Страсбург.

„За времето, в което аз съм била в АДФИ, сигнал срещу Васил Божков не е имало. В правомощията на финансовия министър е било да възложи такава инспекция“, разкри Белянова, удряйки по настоящия министър Горанов.

„АДФИ се задейства във връзка с изявленията на семейство Найденови. Това се случва декември. Преди една седмица директорът на АДФИ изчете на едно листче резултатите от  проверката и съобщи за 210 млн. Днес Гешев каза за 550 млн. Миналата седмица докладът на АДФИ бе на бюрото на Борисов. За мен това е един недобре режисиран и разигран театър. Странно е, че задържането не се направи миналата седмица. Васил Божков ще осъди държавата поне за милиард. Няма да е първия, на Росатом ние платихме също 1 млрд“, прогнозира Белянова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ