Депутат от БСП: Атаката срещу Васил Божков е разпоредена от Бойко Борисов

бойко борисов, мая манолова
Бизнесът в хазарта надхвърля 3 млрд. лв. Очевидно, че проверката на АДФИ е поръчана от премиера. Няколко стотин милиона лева не са влезли в държавната хазна, а в джобовете на някой. В Комисията по хазарта има и представител на ДАНС. Българските институции спят години наред за хазарта. Те може да са „калинки“, но може да са „калинки“, които са папкали. Защо държавата стои пет години и гледа как парите отиват в частни лица. Виновен е този, който дава баницата, категорично заяви професор Румен Гечев от БСП, намеквайки, че атаката срещу Васил Божков е разпоредена лично от Бойко Борисов.
През декември се приема постановление за таксите в лотариите. Горанов го внася. Винаги се искат мотиви на други министерства. Минало е през правния отдел на МС. Цялото правителство преди месец е обсъждало същия въпрос без реакция. Няма как това да стане без сигурен политически чадър над основните играчи в хазарта“, категоричен е Гечев.
Не искаме да участваме в театъра на управляващите. Крадците в хазарта си делят пачките. Ние сме против всякакви хазартни игри. В САЩ са разрешени само в определени региони. ЕС настоява за конкуренция. Сега на управляващите им гори чергата във всички сфери. Те са от трагедия в трагедия, завърши Гечев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ