Изненада, Джулиана Гани се омъжи тайно

Джулиана Гани

След като скри от публичното пространство новината, че е бременна почти през всичките девет месеца, ето, че и след като роди Джулиана Гани продължава да хвърля бомби в светските среди.

Последната е, че силиконката се е омъжила тайно за своя любим Илиян, с когото навръх Нова година станаха родители за първи път.

Причината Джулиана, която иначе би избрала пищна и луксозна сватба с много камери и фотографи, да бърза толкова да надене халката, се оказа повече от безумна – страх да не би детето й да бъде записано на името на бившия й съпруг Станимир заради все още пресния развод между двамата.

Член от Семейния кодекс гласи: „Съпругът на майката се смята за баща на детето, родено по време на брака или преди изтичането на 300 дни от неговото прекратяване“, пише „Хотарена“.

Според следващата алинея 2,: „ако детето е родено преди да се изтегли 300 дни от прекратяването на брака, но след като майката встъпи в нов брак, за баща на детето се смята съпругът на майката от новия брак“.

Именно затова Джулиана Гани се е решила на тази сериозна крачка в живота си. Неясно защо двойката не е огласила радостното събитие. Издават ги само и единствено брачните халки, които двамата носят.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ