Ралица Паскалева знае как да прикове мъжкото внимание (Снимка)

Ралица Паскалева

За скромните си 30 години актрисата Ралица Паскалева може да се похвали с това, че е обиколила почти всички красиви места по света. Далечните и екзотични дестинации са за предпочитане и тя често се радва на красиви плажове.

В момента актрисата от „Откраднат живот“ е на почивка на Малдивите, а снимките й по бански предизвикаха лавина от коментари в социалните мрежи. Ралица в момента е в топ форма и показва плочки на корема, за които биха й завидили всички жени.

Половинката на волейболиста Теодор Салпаров обича да си прави провокативни снимки. В повечето случаи автор на кадрите е самият спортист, който явно няма против всички да зяпат голите снимки на жена му.

Този път влюбените гълъбчета са завели и сина си Максим на далечното пътуване. Със сигурност полетът не е бил особено приятел за малкия, който няма още две години. Ралица вече е била в Доминикана, Куба, Танзания, Индонезия, Египет, Израел, Дубай, Малта, Мароко и т.н.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ