Кървав инцидент с Емилия

Емилия

Фен на фолкпевицата Емилия е бил смазан от бой от личните гардове на певицата. Самият потърпевш съобщи пред „Уикенд“, че ще съди биячите за средна телесна повреда. Носът му е бил счупен, след като поискал автограф от звездата.

Побоят става в нощта на 22 срещу 23 януари пред столичен клуб в Студентски град. Певицата имала участие във въпросното заведение и на феновете им прави впечатление, че пристига с цели шестима пазванти.

Около 3,30 часа през нощта изявата ѝ приключва и тя тръгва да се прибира вкъщи, придружена от едрите мъже, която я охраняват. Няколко човека излизат от заведението след нея, за да я помолят за обща снимка.

„Емилия вече беше в колата, когато едно момче от нашата компания ѝ чукна на стъклото, за да я помоли да се снимаме. Тя не слезе, само се усмихна и колата потегли. Охранителите обаче се бяха качили в наемни автомобили и, когато колата на Емилия тръгна, двама от тях слязоха от своята кола и започнаха на влачат момчето и да го бутат към храстите, където няма камери”, разказаха очевидци.

Те обясниха, че край въпросното заведение има малка зона, около която не са монтирани устройства за наблюдение. Именно там момчето е пребито от бой.

„Цялото му лице беше в кръв! Имаше рана на главата! Обадихме се на телефон 112, за да поискаме помощ, но ни казаха, че линейки се изпращали само при спешни случаи, и ни посъветваха да си легнем да спим, на следващия ден сме щели да се чувстваме по-добре”, разказаха още свидетелите на случката. След като не успяват да извикат линейка, те викат такси, с което отвеждат пострадалото момче в „Пирогов”. Лекарите там му правят изследване, от което става ясно, че носът му е счупен. До 6 часа вечерта компанията обикаля от кабинет в кабинет. След това всички се прибират по домовете си, за да спят.

След няколко часа сън групата вече бивши фенове на Емилия се събира, за да обсъди ситуацията и да реши какво да предприеме по-нататък. Пострадалото момче се оплаква, че се е събудила с адски болки в областта на ребрата, които не е усещало непосредствено след побоя. Ето защо приятелите решават да потърсят помощ и от Военномедицинска академия.

Междувременно подават оплакване срещу гардовете на фолк звездата от Гълъбово, която преди малко повече от година се омъжи за бизнесмена Жорж Башур. Пострадалото момче се притеснявало, че ребрата му може да са счупени или най-малкото – пукнати. За щастие обаче лекарите във ВМА установяват, че са само натъртени. Но и те потвърждават диагнозата за нараняването на лицето му: „Счупване на костите на носа”. „Казаха ми, че с документите, които ми изготвиха, мога да съдя биячите за средна телесна повреда. Така и ще направя!”, закани се пострадалото момче.

Вестникът разполага с копия от документи, установяващи неговото състояние. Към момента то се чувства сравнително добре, но е много разочаровано от певицата задето е позволила нейни гардове да го пребият заради една молба за снимка.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ