Нещата в Пловдив са сериозни, стрелеца нахлул с два пистолета, гърмял срещу полицаи

Линейка

54-годишният Бисер Х. е нахлул в частната пловдивска болница „Тримонциум“ с газов и пневматичен пистолет, палка и нож. Това съобщи току-що директорът на пловдиската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Мъжът първо гръмнал във въздуха, после се насочил към рецепцията, където била съпругата му Савка и започнал да я бие по главата. Бутал я е, крещял, после извадил нож и я е намушкал в бедрото.

Стрелецът е бивш служител в частна охранителна фирма, по тази причина разполагал и с палка. От Коледа е бил разделен с жена си, уточни говорителят на районна прокуратура в Пловдив Атанас Илиев.

След като на място била повикана полицията, Бисер Х. е гръмнал два пъти от близко разстояние към униформен, но той не е пострадал.

При задържането на стрелеца, за да го неутрализират, са му нанесени удари по главата с палка. Оказа му е медицинска помощ и е откаран в друга болница с линейка без опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство за закана за убийство на служител на реда и за нанасяне на телесна повреда на жената.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ