Истината лъсна, Виктор Калев и Слави си признаха всичко

Виктор Калев

Не комикът Виктор Калев е отказал на Слави Трифонов отново да работят заедно, а Дългия бил този, който не желаел актьора в екипа си. Това издадоха източници, които са близки до Калев.

Наскоро имитаторът на Лили Иванова изненада зрителите на „7/8 ТВ“ с появата си във „Вечерта на актьорите“. Феновете му се заблудиха, че отново ще го гледат на екран, но останаха разочаровани, пише „Галерия“.

Оказа се, че Калев е приел покана за еднократно участие. Според слуховете комикът нямал физическата възможност да работи отново при Слави заради натоварения си график покрай своя спектакъл „Грамофон“.

Всъщност според наши източници откакто Калев напуснал „Шоуто на Слави“, Дългия нито веднъж не го е молил да се върне. Не го направил и в новата си телевизия, макар актьорът тактично да му намекнал, че ще се радва отново да си партнират. „Двамата са си приятели, но Слави е принципен. Той никога няма да забрави факта, че Виктор го напусна в един от най-трудните моменти за шоуто“, разказват хора от екипа.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ