Четирима опасни престъпници на свобода, полицията ги издирва с всички средства

Протест, Полиция

След днешната мощна акция в столичния квартал „Христо Ботев“, полицията издирва четирима мъже във връзка с извършено тежко криминално престъпление.

Ченгетата издирват усилено Христо Станиев-Малкия Бобе, Иван Борисов-Къртача, Бисер Шопов-Кашона и Тони Георгиев-Компира.

Информация за тях може да бъде съобщена на тел. 112, както и в най-близкото поделение на МВР, като анонимността на гражданите е гарантирана, увериха от полицията.

На място беше главният прокурор Иван Гешев, вътрешният министър Младен Маринов, главният секретар Ивайло Иванов, шефът на СДВР Георги Хаджиев.

„Групата се е занимавала с множество грабежи, като по-емблематичните случаи са кражбите на две бензиностанции, с които сте запознати през последните дни, включително и грабеж на денонощен магазин. Аз съм тук, защото обещах в Галиче държавата да свърши това, което отдавна трябваше да свърши по отношение на битовата престъпност. Има заповед от мен до съответните административни ръководители на прокуратурите, в която са указани действията, които трябва да се извършат. Запознато е и МВР и е направена необходимата организация в цялата страна“, обяви главният прокурор.

Главният секретар Ивайло Иванов допълни, че има един задържан, а въпросните четири лица се издирват.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ