Щом държавата му види сметката, бандити ще налапат колекцията на Божков! Това и сигнал към нас в скапаната държава

17
Аз не знам какъв произход има колекцията на Божков – крадена ли е, как точно е придобита, дали е защитена със съответните сертификати разписки, фактури, касови бележки и други счетоводни документи. Вероятно Божков е взел мерки и се е застраховал.

Но аз няма как да знам дали това е така, или не е така. Не съм оторизиран, за да знам.

Но съм сигурен в едно: КАТО ПРИКЛЮЧИ ШУМОТЕВИЦАТА ОКОЛО Т. Н. ОЛИГАРХ, А ТЯ ВСЕ НЯКОГА ЩЕ ЗАТИХНЕ И ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ, ТАЗИ КОЛЕКЦИЯ, ИЛИ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НЕЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ, А ЕКСПОНАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ НА ЧАСТНИ КОЛЕКЦИОНЕРИ И РАЗНИ БАНДИТИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. По същия начин изчезнаха колекциите от ценности и картини на много други представители на заможния свят на новите българи. И нищо, и никой не може да ме убеди, че тази“експроприация“ на антиките на Божков и останалите му ценности не е сред приоритети на наказателната акция срещу Божков.

Не познавам Божков, освен от медиите. Не му симпатизирам, не ми дължи пари и аз не му дължа нищо. Но саморазправата с него е предупреждение към всеки един жител на тая скапана държава – все едно дали ще му вземат последните пет лева, или пикливата му фирма с 1000 лв. оборот – това е без значение. Живеем в условията и обстоятелствата на див фашистки болшевизъм, в който на власт е болшинството на примитивите.

Любо Кольовски, журналист


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ