Динко от Ямбол го закъса, известен българин се зарече: Ще го съдя!

Динко Вълев

Известният влогър Васил Атанасов е подал жалба срещу ловеца на бежанци Динко Вълев. Причината за пререканието между тях е поведението на ямболията, докато двамата са били заедно в заведение в Пампорово. За скандала разказа лично Атанасов, като публикува и видео, където подробно разказва казуса.

„Публичните фигури не трябва да прибягват към насилие“, започва разказа си Атанасов и допълва, че при срещата си с Динко е разбрал, че той е от хората, които не приемат критика.

„Аз не съм нито боксьор, нито каратист, нито побойник. Начинът, по който тия хора се опитват да решат нещата, така са решавани проблемите през 60-те години. Много сте изостанали. И бат Динко си вкара автогол, след като засне видеа, без мое съгласие“, разказва още влогърът.

Той е подал сигнал и на телефон 112, на който се е отзовала полицията.

Въпросните видеа са публикувани в профила на Вълев в инстаграм.

„Той ме е и блокирал, за да не мога да ги изтегля, но аз имам много фенове, които ми ги изпратиха и сега ще ви ги покажа“, разказва още Атанасов.

На показаните клипове се вижда как Ловецът на бежанци казва: „Много ти знае устата в интернет, много ти знае устата. Мога да ти изкъртя зъбите след малко. Да е*а мишката ти.“.

„Тук нарушенията са две – снимането ми без мое знание и тези псувни, които също са документирани. Бате Динко, готви се за съд, приятелю! Тук някои споделят, че понеже имаш много парички, ще подкупиш някого и ще оттеглят жалбите. Това няма да се случи“, отсича Атанасов.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ