Млада майка изби рибата със селфи от раждането си (Снимка)

Neonatologia-remontirano

Снимка, направена в родилната зала, се превърна в истински вирус в мрежата. Кадърът не спира да се споделя, а под него и към този момент продължават да валят стотици коментари.

Фотографията е не само мила, но и много забавна. И всичко това, заради съпруга на родилката, който е загубил съзнание в най-важния ден от живота си.

На снимката е запечатана жена, която лежи на болнично легло с широка усмивка на лицето. По всичко изглежда, че случилото се в залата е дошло прекалено много на таткото, защото на заден план се вижда как лежи на пода, най-вероятно в безсъзнание.

Мъжът е заобиколен от медицински персонал, който очевидно не е планирал, че ще се наложи да помага и на някой друг, пише Mirror.

Най-вероятно жената е раждала с цезарово сечение и всичко е минало добре, защото сияе от щастие. И определено се забавлява от драматичната реакция на половинката си.

Ситуацията е изключително забавна и интернет потребителите са напълно съгласни с това.

„Задължително покажете тази снимка на детето, когато порасне“, предлага един.

„Смея се като идиот. Именно затова раждат жените. Ние сме по-силни“, добавя млада дама.

„Бедният! Изглежда, че не е подозирал защо са го завели там“, пише със съжаление трети.

„Спрете! Не мога повече! Смея се със сълзи“.

Тази снимка трябва да бъде като предупреждение за всички бременни жени, които планират половинката им да присъства на раждането. Защото е напълно възможно бъдещите татковци да не издържат на стреса в родилната зала.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ