Кола на НСО катастрофира в Пловдив

НСО

Кола на НСО отне предимство и се удари леко в друг автомобил в Пловдив, съобщиха от службата. Инцидентът е станал днес около 16 часа.

До него се е стигнало, след като при навлизане в кръстовище мерцедесът на службата е отнел предимството на бееме пред него, а то рязко сменило посоката си на движение, за да не се удари в бус. Тогава в него се забила колата на НСО. От удара няма пострадали, бронята на мерцедеса е паднала. Автомобилът на службата не е бил в специален режим на движение. Водачът е признал вината си, съставен му е акт за отнемане на предимство.

Службата започна сама да съобщава за инциденти с техни автомобили, след като преди месец в София кола на НСО удари дете, което бе в тежко състояние. През лятото пък, докато се возеше в автомобил на службата, пострада шефката на парламента Цвета Караянчева. За инцидента бе виновна шофьорката на другата кола.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ