Мистерия, снахата на Васил Божков изчезна

Васил Божков

Снахата на Васил Божков, Ива Софиянска-Божкова, се покри след ареста му в Дубай. В профилите й в двете най-големи социални мрежи – Фейсбук и Инстаграм, съпругата на Антон Божков и дъщеря Стефан Софиянски не е активна от седмица или точно откакто полицията и спецпрокуратурата щурмуваха офисите на „Национална лотария“, „Нове холдинг“ и бившата резиденция на Тато на Витоша – всички собственост на сдобилия се в последствие със 7 обвинения свекър на Ива, установи проверка.

Последните публикации на Софиянска са линкове към интервюто й с Ваня Джаферович за рубриката, която води в Нова телевизия и няколко снимки на Батман. Не обаче онзи от комиксите, а френски булдог, който очевидно е новият домашен любимец на Божкови, тъй като снахата на хазартния бос го е представила за пръв път на Инстаграм-аудиторията си на 24 януари.

Миналия уикенд Софиянска се появи по Нова тв, като този път интервюира половинката на Тото от „СкандаУ“ – танцьорката Кристин Петринска. Видето обаче е снимано преди акцията на Спецпрекуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ