Бившият капитан на ЦСКА не смее да вземе при себе си жената и детето

32

Българският национал по футбол Николай Бодуров заминава за Иран без семейството си. Той ще стисне зъби и ще замине за Близкия изток сам.

Сърцатият защитник оставя жена и дъщеричка, за да играе за местния тим „Естеглал“ от град Техеран. През януари българският футболист премина успешно медицинските проби и се сдоби с контракт до лятото. Бодуров ще получава доста солидна заплата в продължение на половин година, заради което е склонил да жертва семейния си уют.
Бившият капитан на ЦСКА ще рита в персийската Гълф лига. Той е решил да не води със себе си половинката си Вероника и 3-годишната им дъщеричка Никол. Причината е несигурната и размирна обстановка в Иран.

Само преди няколко дни малката Никол, която е кръстена на баща си, имаше рожден ден. Тя бе зарадвана с детско парти, а мама и татко й подариха кукла Барби. Бодуров се слави като изключително грижовен татко и често сам разхожда щерката.

Преди да се кротне до Вероника, Бодуров беше голям плейбой. Той дори стана скрит герой в песен. Фолкфурията Сара му посвети първото си хитово парче „Любов или не“. Сексапилната блондинка и футболистът имаха кратка, но бурна авантюра. Имаше слухове, че националът е преспал дори с Преслава. Двамата се запознават в края на 2011 година по време на участие на певицата в столична дискотека. По онова време Бодуров все още риташе за ловешкия „Литекс“ и се славеше с афинитета си към нощните веселби. Преси и Ники бяха сгащени да се натискат в сепаре, пише „България Днес“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ