Когато мъжът ти е възрастен гъзар! Деси Цонева на ски в най-скъпия курорт в света, плаща 2 000 лв на нощ

деси цонева 2

На ски в най-тузарския и най-скъп курорт в света е Деси Цонева.  Тя и половинката и Явор Стефанов си подариха зимна приказка в Куршавел Франция.

Местенцето е супер популярно сред световните звезди. На почивка там всяка година ходят актьори музиканти от цял свят, които обичат зимните спортове. Деси и съпругът и Явор отсядат в един от многото лъскави хотели във френския курорт. Цените за нощувка варират от 550 до 1250 евро на вечер. В сумата са включени само с спа и закуска. За останалите екстри се плаща допълнително. И то доста солено.  В банята Деси разполага с джакузи, в което да разпуска след дългия и тежък ден по пистите. Семейство заминава без децата. Деси има две- момче и момиче. Щерката е плод на любовта й с Явор, а малкият Янчо е от предния й брак.

Деси е голям любител на ските. Тя кара още от дете. Задължително всяка година Цонева прекарва поне по една седмица в планината, където се спуска по пистите. Години наред  редуваше родните курорти като Банско и Боровец с такива в Австрия и Италия. През тази година със съпруга си Явор решават, че е време да се насладят изцяло на Куршавел.  Курортът разполага със 120 писти, разположени на 600 км. Лифтовете са бързи и няма опашки,  каквито често се срещат в нашите курорти.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ