Голям скандал в ГЕРБ! Съветник на Бойко удари шамар на Менда Стоянова

георги харизанов

Един от личните съветници на Бойко Борисов и негов партньор на тенис – Георги Харизанов, предизвика петъчно-съботна вихрушка по върховете на управляващата партия. Бесна му е ковящата закони на ишлеме Менда Стоянова, която Харизанов шамаросва в свой пост.

Както е известно пловдивската откривателка на чудото „Иван Тотев“ и друг топ-мислител – Валери Симеонов, внесоха отново закона, който да ограничи отдаването под наем на апартаменти за туристически нужди. Така се удря по две световно известни платформи, които водят в страната ни стотици хиляди туристи.

Ето постът на Харизанов, който взриви ГЕРБ:

Уважаеми депутати,

Няма как да ми забраните да дам под наем апартамента си на някой за три дни, за да си направи там купон докато така или иначе ме няма, примерно. Няма да събирам никакви подписи от никакви съседи – живея под наем в сграда, която е изцяло собственост на фирма.

Няма как да ми забраните да кажа на приятели “тръгвам утре сам към морето, някой с мен?” и да си споделим колата и разходите за гориво. Няма да ходя в никакъв затвор за това, че съм качил хора на празните седалки в личния си автомобил, който има три реда седалки и шест места.

Много е важно да го проумеете, за да спрете да се излагате и рейтингът на Парламента да се отлепи от дъното, на което се намира.

Със забрани икономика не се изгражда.
Хеле пък модерна и конкурентна такава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ