Странно защо Домусчиев не реве за 25-те милиона от Васил Божков!? И защо Валерката го забрави

протест за оставка на Валери Симеонов

Васил Божков го претакаха по-бързо от зелето.

Валери Симеонов внесе закон, Менда Стоянова го прокара за 72 часа и във вторник бизнес за 3 милиарда лева ще бъде национализиран.

От което днес същата тази Менда се похвали, че приходите на спорта ще скочат. С колко, питат се хората. С над 15 милиона лева, разкри нейн съпартиец.

Да национализираш бизнес за 3 милиарда, за да спечелиш от това 15 милиона е… Абе голяма кражба е.

Интересно защо обаче от случващото се не реве един нов мастит тв-бос – Кирил Домусчиев. От по-следващата седмица по неговата телевизия вече няма да вървят лотарийните игри. От което олигархът ще загуби точно 25 милиона лева на година!

Домусчиев обаче не обелва дума. Може би защото и на него му е обещано нещо. Нещо повече от 15-те милиона, дето ще отидат за спорт. Той обича така – държавата да му обещава. И да му дава!

И в този ред на мисли, някой сеща ли се докъде стигна оня закон, с който щеше Валери Симеонов да принуди Домусчиев да плати 48 милиона на държавата, задето нарязал корабите на скрап и изпоуволнил екипажите им!?

Или ще се сетим за него догодина, ако някой реши да отреди на Домусчиев ролята на… Божков.

И после Валерката не бил законодател на повикване!? Ама то като ти е почнала кариерата от онези канали с гей-порното…

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ