Евгения и Ваня Джаферович вдигат нова сватба, причината е много шантава

ваня джаферович

Евгения и Ваня Джаферович са решили да вдигнат втора сватба през 2022 година и по този начин да отпразнува 10 годишнината от бракосъчетанието си.

Бившият футболист и настоящата гримьорка и блогър се шегували с  най-близките си приятели, че така най-лесно ще запомнят първата си кръгла годишнина, пък ще си направят готино тържество. Главните гости, разбира се ще бъдат двете им деца – Лея и Бо.  Жени сподели намерението си за втора сватба в личния си профил в Instagram. Красавицата която има почти 125 хиляди последователи в социалната мрежа публикува и кадър от сватбата им през 2012 година. Двамата си казаха заветното „да”  на 2 септември на церемония в Стара Загора, където босненец играеше като защитник на Берое. Половин година по-рано Жени дари Ваня и  дъщеричката им Лея. Кума беше приятелката на Жени Янита Янчева с която те участваха заедно в Сървайвър 3. Кум  стана близък приятел на Ваня от средното училище.

Любовната им история започва във Фейсбук. Жени направила първата крачка. Тя признава, че го харесала от пръв поглед и го заговорила на английски без да знае че той живее в България. Ваня отговорил на български и от там комуникацията не е спирала до ден днешен. Бившият нападател и моделката признават, че нещо което крепи брака им е доверието, което имат помежду си, пише Телеграф,

„Любовта дойде истински, когато бях на 26 и се запознах с Жени. Помня първата ни целувка и до ден днешен. Искам нашите деца да имат семейството,  което съм имал аз. Да усещат тази обич, която усещах аз. Искам да ги науча да бъдат добри хора и искам да са щастливи“, споделя Ваня.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ