Мегз се пусна размазана и по цици от банята: Удряш ме и пак… (Скандално фото)

Мегз

Миглена Каканашева – Мегз знае как да привлича вниманието върху себе си. Направи го отново по много скандален начин, който шокира дори най-близките й приятели. 

Дизайнерката се пусна от банята с размазан грим, а гърдите й прозираха през мократа тениска. „Удари ме толкова силно, че 5 минути мълчах. Удряше ме пак и пак …“, написа Мегз към скандалния фотос и хвърли всички в смут.

Не бързайте да правите заключения. Не Мегз е жертва на домашно насилие. Момиче, което е преживяло този ужас е историята в първия епизод на новото предаване на Каканашева, което е озаглавила „Маската“. И скандланият фотос служи като реклама на новото хоби на Мегз.

Все пак нейните последователи да впечатлени от силиконовите й гърди, които за първи път показвав публичното пространство, макар и доста дискретно. „Мегз определено владее ПР и знае какво да направи, че да спечели последователи и пари“, пишат в социалните мрежи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ