Данчо Катаджията: Радвам се, че ме наредихте до Васил Божков и Румен Радев

3

Нова телевизия показа втората част от разследването си за полицая от Ловеч, който живее в лукс на ръба на закона. Йордан Петков, известен като Данчо Катаджията, твърди, че е невинен по всички обвинения. А те са: укриване на доходи и контрабанда на цигари, принуда и търговия с влияние, пране на пари и данъчни престъпления. А заради разследването на телевизия се сдоби и с още две. Пази ли някой полицая и разпъва ли му чадър?

„Виждам, че ме наредихте до Васил Божков и до Румен Радев, впечатлен съм. Може да ме намерите, след като приключат офанзивите, доста неща имам да ви кажа“, каза Данчо Катаджията.

Полицаят Йордан Петков живее в лукс на ръба на закона. Попитахме директора на ОДМВР – Ловеч Милен Маринов как ще коментира демонстрацията на финансово положение и средства от страна на Данчо Катаджията. „Не мога да коментирам това. Това по всички тези казуси не ми се вижда никак добре. Учуден съм, определено съм учуден от това последното“, каза той.

„Запитан каква заплата получава Данчо Катаджията, Милен Маринов отговори: „Не мога да Ви кажа. Всички служители подават декларации за имотно състояние и доходи. Аз не се запознавам с тях, защото не е в моите правомощия“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ