Део предизвика себе си в тренировка по водна топка

08ruQ4rA

Кампанията „Предизвикай себе си. Заедно за българския спорт“ е създадена с една единствена мисия – да мотивира хората да спортуват и да водят по-здравословен начин на живот. Вече близо две години БСТ показва, че възрастта, пола и времето нямат никакво значение, ако имаш желанието да спортуваш. През изминалата 2019 г. лицата на СПОРТ ТОТО предизвикаха, както себе си, така и всички участници в игрите на тотализатора, на тренировка по: самбо, спортна аеробика, хандбал, кикбокс, бягане през препятствия и много други.

В съвременния динамичен начин на живот спортът е най-готиният и здравословен начин да освободим напрежението“, коментира Део. Водещият непрестанно апелира към по-активен начин на живот.

Много хора смятат, че водните спортове могат да се практикуват само през летния сезон, когато времето е топло. Ето защо тази седмица Део изправи себе си пред ново предизвикателство, а именно да бъде част от отбор по водна топка. След като водещият на СПОРТ ТОТО се екипира със задължителната предпазна шапка, влезе в басейна заедно с един от най-популярните софийски тиймове и се научи на основните правила и техники в спорта. Део бързо усвои част от необходимите умения и започна и да бележи своите първи точки.

Във водната топка приятелите остават за цял живот“, коментира председателят и треньор на отбора, г-н Орлин Тодоров.

Може да видите всички видове спорт, в които лицата на СПОРТ ТОТО направиха първи стъпки, в Youtube канала на Български спортен тотализатор. Използвайте възможността да изберете най-подходящия за вас, защото спортът е здраве.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ