Зрителите си отдъхнаха! Край в bTV и с „Комиците“, и със „Столичани в повече“

комиците

„Комиците” са на път да слязат окончателно от тв ефира, за радост на зрителите, на които любонейковщината вече взе да идва в повече. Самият Любо Нейков изненадващо обяви, че шоуто върви към своя край.

Причината уж са многобройните му ангажименти като актьор и режисьор, заради което се налага да прекрати част от проектите си.

По-скоро обаче в Би Ти Ви са решили да заложат на нещо ново. Неслучайно и сериалът „Столичани в повече” също окончателно спира. Самият Нейков смята, че поредицата не може да предложи нищо повече на зрителите. Особено след кончината на звездите Стефан Данаилов и Стоянка Мутафова.

Винаги сме възприемали Стефан Данаилов като патриарха в българското кино и театър. Неслучайно той изигра главата на църквата ни в „Столичани в повече”, казва Нейков.
Комикът още не може да преодолее загубата на идолите си–Ламбо и Стоянка Мутафова.

„Тя е любящ човек и харесваше колегите, с които работи”, казва Нейков. „Столичани в повече” няма да има, най-вероятно този проект е приключен. „За „Комиците” тепърва предстои да видим”, добавя още известният продуцент и актьор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ