Моралистка! Мис Плеймейт си сваля годежния пръстен като танцува гола

15

Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова се е сгодила в Париж, пише в. „България Днес“.

Блондинката получава огромен диамантен пръстен от тайното си гадже. Мъжът, който Михаела упорито крие от светлините на прожекторите, пада на колене пред сексбомбата на едно от най-романтичните места в света –  Париж. Тодорова, без да се замисля казва „да“.
Щастливото събитие за Мис Плеймейт се случва в началото на годината. Тогава тя бе в Париж и засипа социалните мрежи със снимки,но не показа с кого е на романтичния воаяж. Оказа се, че Михаела е там с гаджето си, което вече е неин годеник.

Двойката се още не е планирала кога ще бъде сватбеното тържество. Новината за годеж на плеймейтката идва като гръм от ясно небе. В десетки интервюта тя признава, че няма мъж до себе си. Оказа се че Михаела има сериозен приятел от няколко месеца. Тодорова го крие, защото иска да трупа слава и кариера. А  ако признае, че е сгодена, интересът към нея ще секне рязко.

Оказа се че блондинката е и суеверна. На последното парти на „Плейбой” Михаела се качи на сцената без пръстен. Тя сваля бижуто секунди преди да излезе да танцува. „Не искам да ми се бъркат в личния живот, не е работа на никой да знае такива неща”, отсича Михаела пред приятели.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ