Жалък Парламент! Втори заместник-председател влиза в съда! Валери Симеонов ще бъде съден от…

Валери Симеонов2

Директорът на „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви Венелин Петков обяви, че ще съди зам.-председателя на Народното събрание Валери Симеонов (НФСБ).

Заявката му е отговор на твърдението на Симеонов пред сутрешния блок на БНТ, че Петков и водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян са корумпирани, защото не са дали трибуна на съдружника на Васил Божков в „Ефбет“ Цветомир Найденов.

Валери Симеонов определи като корумпирани и българите, тъй като „всеки масово го прави“, но изключи себе си от тази категория, „защото съм се изграждал по някакъв друг, различен начин“. Няколко часа по-късно с позиция излезе „БТВ медиа груп“, а Венелин Петков съобщи във фейсбук, че ще съди Симеонов.

„Позор, господин заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов. Ще се видим в съда“, написа Петков. В отговор на твърденията на Симеонов, че всеки, разбрал за престъпление, е длъжен да го докладва на разследващите, той посочва, че представените от Цветомир Найденов документи пред телевизията са жалбите му до прокуратурата.

Припомняме, че друг заместник-шеф на Народното събрание – Веселин Марешки, също е подсъдим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ