Безводието побърка и полицаите в Перник! Униформен нахлу с пистолет и отмъкна чанта с пари от казино

Полиция

Служител на МВР е задържан за въоръжен грабеж на игрална зала в Перник. Това заяви на брифинг директорът на ОДМВР – Перник старши комисар Димитър Попов. 

„На 7 февруари около 3.40 ч. в дежурния център е получен сигнал за въоръжен грабеж на игрална зала в Перник. Лицето, въоръжен с пистолет, е отнел 3000 лв. служебни пари от служителка на залата. Извършителят на престъплението се оказа служител на полицията. Той е задържан“, каза още комисарят.

Открадната е сумата от 3000 лв., а парите са били в чантичка.

„Това е един от най-тежките брифинги, тъй като става въпрос за деяние, извършено от служител на МВР. Служителят е от униформения състав на МВР с малък стаж. Има тежко финансово състояние и семейно положение, но това не го оправдава”, допълни старши комисар Стефчо Банков, директор на Дирекция „Вътрешна сигурност”

„Въпросното лице е много комуникативно и нямаше индикации, че може да извърши подобно деяние. Борбата с престъпността няма да спре. МВР има смелостта да покаже своите недостатъци“, каза още той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ