Драма за Елена Йончева! Бащата на детето им я смени за 27 години по-млада татуирана архитектка

елена йончева

Евродепутатът Елена Йончева претърпя пълен любовен крах.

Връзката й с архитекта Пламен Тодоров отдавна вече е в миналото, а той си има нова сериозна приятелка. Избраницата му се казва Виктория Станчева и е млада, свободолюбива, винаги усмихната и не ще и да чуе за политика. През юни Вики ще стане на 29, а прости сметки показват, че Елена може да й е майка. В края на май Йончева ще чукне 56.

Виктория също е архитект и с Пламен работят в едно и също студио. Запознават се покрай проектите, а скоро между тях прехвърчат искри. Това се случило още миналата година. По това време Йончева се била отдала  на предизборни обиколки от кампанията за Европарламента и сякаш забравила за съществуването на мъжа си.

Докато Елена се вълнувала само от политика, влюбените се криели по хотелите и чератели смели планове за бъдещето. Виктория успяла да запали Пламен по пътешествията. Сред хобитата й са да прави планински преходи и да практикува кайтсърфинг. Но освен чаровна пътешественичка, новата на Пламен е и доказан професионалист.

Учила е в Миланския политехнически университет, насочен изцяло към инженерни и архитектурни специалности. Твърди се, че с Пламен вече живеят заедно, пише Галерия. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ