Особено гаден ден за Левски! Душманите на Божков поискаха клуба, нагло обещаха 4 пъти по-малко пари

цветомир найденов

Особено гнусен ден за Левски!

Хората, които инициираха драмите в клуба, предложиха да инвестират по 8,5 млн. лева годишно с ДДС, но при условие, че настоящият собственик Васил Божков вече не е в клуба. Това е четири пъти по-малко, колкото даваше досега Божков на сините.

Вече е ясно, че една от причините за атака срещу бизнесмена е да му бъде отнет и футболния клуб и върнат в орбитата на „Ефбет“, където бе при Спас Русев и записа редица скандални резултати при чутовни коефициенти! В заверата е и премиерът Бойко Борисов, който не позволи на тарторите да изведат агитката на протест.

На всичкото отгоре „спасителят“ Цветомир Найденов наскоро заяви, че е цесекар от 1948 и появата му на „Герена“ щке доведе до трус. На всичкото отгоре само преди няколко дни София бе опасана от транспаранти срещу влизането на Ефбет в клуба.

От ръководството на „Левски“ обявиха публично за постъпилото днес предложение. Ето какво написаха от клуба:

На вниманието на привържениците на „ПФК Левски“:

На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.

За да избегнем спекулации, публикуваме до всички полученото писмо, тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове. Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора.

Ето писмото с предложението до „Левски“:

 

Бивш премиер сензационно: По криминален начин държавата смени Васил Божков с друго лице

 

Уважаеми Господин Колев,

С настоящето, официално искаме да Ви уведомим, че Efbet е готова отново да помага и да бъде генерален спонсор на ПФК Левски. Както Ви е известно, ние правeхме това с уважение и удоволствие в продължение на няколко години, преди да бъдем сменени принудително след идването на Георги Попов като собственик на клуба. Efbet е доказала, че от дълго време се опитва да помага на футбола и на целия български спорт.

Изпращаме настоящото писмо до Вас, за да Ви уведоми, че Efbet е готов отново да бъде генерален спонсор на многоуважавания от нас и управлявам от ВАС ПФК Левски (София), който е символ на българския футбол и родния спорт.

При положение, че от Ваша страна е налице съгласие Efbet отново да стане генерален спонсор на клуба, от наша страна имаме готовност да вложим средства в размер на 8,5 милиона лева (с ДДС) на година, но в случай, че има промяна в собствеността на клуба и последният има нужда от нов генерален спонсор.

Желаем да Ви уведомим, че в наше лице винаги можете да намерите един коректен и професионален партньор

С уважение: Митко Тодоров


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ