Авер на пияния и надрусан Бахаров звъннал в полицията и го натопил: Ваш е!

Явор Бахаров

Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван в Банско след анонимен сигнал в полицията за шофиране в нетрезво състояние, пише вестникът на Кристина Патрашкова – „Галерия“.

Лично един от най-близките му авери се обадил на 112 и съобщил, че водачът на автомобил „Мицубиши Лансер“ е пиян и дрогиран, подозират в театралните среди.

Бахаров бе задържан за 24 часа в края на миналата седмица, след като дрегерът отчете 1,3 промила алкохол в кръвта и наличието на кокаин и марихуана в слюнката. Актьорът шофирал автомобила си със скиорска каска и очила.

Според разказа на очевидци Бахаров празнувал с компания в местно заведение в Банско. След спречкване актьорът си тръгнал с мръсна газ от заведението, а малко след това последвало анонимното обаждане в полицията. Предполага се, че Явор е бил предаден именно от някой от своите.

 „Съжалявам за притеснението, което причиних на семейството ми“, бе единственият коментар на Бахаров, след като бе освободен от гаранция срещу 5000 лева. Тъй като звездата от „Стъклен дом“ вече е бил осъждан за шофиране в нетрезво състояние, може да получи от 1 до 5 години ефективна присъда.

Само преди няколко месеца актьорът отново имаше среща органите на реда заради хулиганска проява. Тогава Бахаров нападна насред улицата приятелката си – актрисата Рая Пеева, с която все още са заедно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ