Божков? Банев? Ветко? Не, не, и не! Иван Гешев има нов враг

иван гешев

Хората на позиции трябва да спазват определен протокол. Това, което виждаме в момента от главния прокурор Иван Гешев дълго е потискан негов стил. Когато е бил с предшественика си Сотир Цацаров винаги е бил с официален и с вратовръзка. Сега той е в своя стил, защото няма кой да му определя и налага друг бит и стил. Той просто е такъв, какъвто го виждаме сега. Но до момента някой му е пречил да показва този стил.

Това каза журналистката от Фрог нюз Диана Йонкова пред Люба Кулезич по Евроком. Фотографите на Гешев очевидно са му врагове!.  При снимките с хора от неговия екип виждаме част от тавана и климатика, отколкото от хората. Някои са отрязани през коленете, но се вижда тавана.

Важно е тези хора пред какво ще бъдат поставени и снимани. Отзад се виждат книги. Правист като Гешев обикновено се очаква да  има правна литература. Отзад библиотеката изглежда като домашна. Четат се два тома на Сталин. Изглежда целенасочено.

Много се опитвах да видя дали има книгата Дипломацията на Хенри Кисинджър.  Винаги има първа протоколна снимка и винаги има коментар какво се вижда.  Еманюел Макрон като президент получи много коментари от леките детайли на снимката. Разчиташе се дали е патриот и т. н.

Виждаме  акциите на Гешев в различни части на страната, главно малки населени места. Те  са фрапиращи. Камионетки, жандармерия, прах се вдига. Може би вчера в България са пребили много хора. Гешев легитимира това, че институциите не работят. Внушава се, че Борисов и Гешев решава проблемите. Много филмово върви всичко при Гешев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ