Феновете на Левски полудяха: Цека, прасе, стой си в сектор Г!

ефбет

Собственикът на Ефбет Цветомир Найденов си вкара невероятен автогол с арогантното поведение.

Както е известно той предложи на ръководството на Левски да ОТСТРАНИ легитимния собственик Васил Божков, за да стане хазартната му къща генерален спонсор. Още по-наглото е, че срещу това Найденов предложи 7 милиона лева. И срещу тях иска да се махне Божков, който дава 22!?!?!?

Закономерно феновете на Левски полудяха. Те извадиха какви ли не неща от миналото на сина на доносника на ДС Стефан Найденов, но най-вече цесекарското му такова. Ултрасите са категорични, че такъв човек, забъркал днешната криза на „Герена“, няма място в клуба.

„Цека, прасе, стой си в сектор Г“, зоват запалянковци. Припомняме, че част от тях опасаха нощна София с транспаранти срещу каквото и да е присъствие в „Ефбет“ в Левски.

Ходът на Найденов изглежда отчаян и най-вероятно продиктуван от невероятното количество загубени клиенти. Хиляди цесекари закриха акаунтите си, когато Цеката застана зад Домусчевото творение 1948. Сега пък в разгара на кризата с Божков същото направи и лавина от левскари.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ