Пълен потрес за Слави Трифонов, напусна го поредна жена

слави

След като преди година жената на Борис Солтарийски – Аделина му обърна гръб и си намери по-хубава работа, а преди нея от шоуто си тръгна и Нели Петкова, ето че дойде ред и на още една дама – режисьорката Евдокия Хаджийска.

Явно нито условията, нито отношението оправдават очакванията на Хаджийска, която е решила да се преориентира изцяло в живота си и да започне да обръща по-осезаемо внимание на любимите си хора, които до този момент сериозно е пренебрегвала заради изтощителния график в „Шоуто на Слави“, издават от близкото обкръжение на водещия.

Напускането на Евдокия е пореден удар за Дългия, който явно години наред така и не може да намери добър подход и най-вече приемливи работни условия, за да задържа качествените си хора.

Любопитна подробност е, че Евдокия Хаджийска е сестра на съпруга на Нели Хаджийска от „Търси се“ – Данаил и се слави като отличен режисьор. Обучена е от Стефка Райкова и Васил Лесов – също бивши попълнения от екипа на Трифонов, които са едни от най-добрите режисьори у нас.

Засега единствената жена, която продължава да търпи условията и самия Слави е продуцентката Диана Младенова, но кой знае докога.. Само времето ще покаже склонен ли е Дългия да промени работните принципи в името на това да задържи и малкото си останали кадри.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ