Ето я силиконовата кифла, която вече мачка чаршафите на Димитър Рачков (Снимка)

рачков4

Новата година донесе и нова любов на Димитър Рачков, а бившата му изгора Мария Игнатова явно вече е напълно затворена страница, поне ако съдим по скорошните снимки на новата изгора на тв водещия.

Красавицата, която привлече вниманието на Рачков е знойната блондинка Анита Димитрова от Хасково, която подозрително много напомня на Мария Игранова, макар за разлика от Игнатова да има множество корекции по себе си, включително и силиконов бюст.

По-позната в родните шоу среди с участието си в „Мис Плеймейт“ 2017.

Връзката между двамата явно се задълбочава, защото наскоро Анита и Рачков бяха на романтична почивка на Малдивите, където са се насладили максимално един на друг. Именно на 5-звездната ваканция шоуменът е представил новата си възлюбена на шефовете си – Маги и Джуди Халваджиян, пише „Уикенд“.

И както е тръгнало като нищо Димитър Рачков да ни изненада с някое спонтанно предложение за брак, защото вече е приютил в дома си знойната блондинка, с която се запознава преди около 3 месеца по време на снимки за новата песен на братя Аргирови „Ние“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ