Пореден трус в „Нова телевизия“! Емблематичен водещ се маха от Домусчиев, става директор в… Пловдив

богомил грозев, ники илиев

Водещият на новините по Нова телевизия Богомил Грозев е новият директор на Общински институт „Старинен Пловдив“.

Очаква се кметът Здравко Димитров лично да представи новия културен шеф пред екипа на архитектурния резерват по-късно днес. Новината смая пловдивчани, тъй като Грозев няма нищо общо с града. До последно се смяташе, че начело на „Старинен Пловдив“ ще застане реставраторката доц. Елена Кантарева. Тя обаче е назначена за зам.-шеф.

Богомил Грозев се присъединява към семейството на Нова през 2013 г. Преди това има повече от 13 години журналистически стаж. Кариерата му минава през школата на радиото, печатните издания и телевизията. Работи в „Дарик радио“, сп. „Тема“, в. „Сега“ и в. „Банкер“, докато не открива, че телевизията е неговото призвание.

Следват 6 години в bTV, където за пореден път затвърждава журналистическия си талант и бързо се доказва със задълбочените си икономически материали, живи включвания от бедстващи райони, както и с отразяването на теми в областта на строителството и транспорта. В ефира на Нова, освен лице на сутрешните новинарски емисии, продължава да бъде на мястото на събитията и да прави зрителите свидетели на най-важното за деня.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ