Първата дама на Бойко удари по Радев, засегна го на случващото се в спалнята му

Корнелия Нинова, Бойко Борисов, Цвета Караянчева, Румен Радев, Красимир Каракачанов

Президентът Радев вижда сянката на службите да наднича в спалнята му. Не е сериозно един битов казус, около кариерното развитие на съпругата му, да се превръща в тема на деня и повод държавният глава да пророкува оставки, падане на правителството и назначаване на служебен кабинет. Това написа във фейсбук председателката на Народното събрание Цвета Караянчева и първа дама в ГЕРБ.

Припомняме, че по-рано днес президентът каза: Борисов се опитва да прехвърля отговорността за подслушването на друг, както прави винаги. Ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали“. Това беше по повод изказването на премиера, че няма общо със записите с президента, които бяха изнесени от прокуратурата преди седмици.

„Годината е 2020 и разделението на властите е защитено от Конституцията, г-н Радев. Не полицията, а народната милиция респектираше несъгласните българи, но това се случваше по времето на един друг режим, за който с носталгия си спомня партията, която Ви издигна. Тогава хората бяха въдворявани в лагери дори без намесата на разузнавателни средства. Достатъчно бе един донос“, написа още тя.

„Така че, нека да не изпадаме в параноя, да не вадим скелети от гардероба и да не сеем раздори. Правителството стои стабилно, а личната вендета, която преследва президентът Радев, няма да доведе до нищо добро. Демонстрациите на накърнена чест не са продуктивни, дори за хора, които идват от армията. Явно г-н президентът, е добър в изпълняването на заповеди, но да си лидер в политиката е нещо съвсем друго“, пише още Караянчева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ