Кирил Домусчиев мълчи като наакан! Да не би да знае, че някой търси да го бие?

Кирил Домусчиев

Кирил Домусчиев е безкрайно влюбен в себе си! Даже, ако беше живял в един други, елински времена, щяхме вместо за Нарцис, днес да говорим за Кирчо!

Та този съвременен Нарцис получи преди 50 часа невероятен шамар. Главният прокурор Иван Гешев го нарече с унизителното „бизнесменче“! При това в НЕГОВАТА телевизия.

И в тези 50 часа Кирил Домусчиев още не се е обадил. Това е същият този бизнесмен, който заради един невинен въпрос на репортер, го нападна с „олигофрен“ и изгони от вилаета си.

Сега Кирчо мълчи като наакан. Защо? Да не би да знае, че някой от техните го търсят да го бият, както би казал великият Парцалев?

А най-странното е, че Домусчиев мълчи в момент, в който има моралното право да крещи. Защото, докато не докаже нещо за бизнеса му, Иван Гешев няма право на такова унизително поведение. Не можеш да наречеш олигарх с милиарден оборот „бизнесменче“. Не може само, защото си нахлупил каскета като Ленин да яхнеш пролетариатския ентусиазъм и да си правиш вятър с имената на хората, които днес правят Брутния вътрешен продукт.

Докато към момента Иван Гешев прави единствено главна роля в новините.

Но не беше думата за него, а за Домусчиев…

 

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ