Е как да не зареже Андрей от „Сблъсък“!? Гадже подари на Бориса джип за стотици хиляди

бориса тютюнджиева

Мъжът до Бориса Тютюнджиева й подари лъскаво возило за Деня на влюбените видя HotArena.  Джипът е чисто нов цената му е няколкостотин хиляди лв.

Тузарската кола е паркирана пред дома на Бориса в навечерието на Свети Валентин. Мъжът до сексапилната бръмчалка го украсява с балони отвътре, отвън поставят букети. Гаджето на Бориса настоява да излязат на улицата, защото има да й показва нещо. Щом прекрачват изхода на кооперацията, Тютюнджиева зърва джипа. Изобщо не подозира че е за нея. Половинката на моделката й дава знак, че трябва да влезе в колата. Бориса отваря вратата и вижда ключовете, поставяне на таблото. А на дясната седалка има огромна кутия с бонбони и надпис „Обичам те!”.

Тютюнджиева веднага скача в обятията на любимия си и започва страстно да го целува. Бориса винаги е имала вкус към скъпи джипове. Тя обожава удобствата и лукса.  А джипът е точно по вкуса й.

Въпреки че Тютюнджиева е  сгодена, упорито крие мъжа до себе си и не го показва. Красавицата, която заряза Андрей от Сблъсък получи пръстен преди повече от година във Флоренция, но на всички снимки замазва лицето на любимия си, пише „България Днес”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ